Известие

Collapse
No announcement yet.

Вапрос за ТПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ми колега то аз го гледах в колата и ми е на Бо6 незнам да ли е оргинала
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Бах мааму !!! За съжаление май ще се окажа прав. Проверих във Вантотрейд - 1440 лв.
      Срок за доставка 20 дни. През август обаче не доставят.
      Още чакам цената от Австрия. Силно се надявам да е по-ниска.
      То туй да поддържаш Алфа май ще се излезе кат да поддържаш манекенка. Докато я показваш или си върху (във) нея - КЕФ !!! Ама като слезеш (излезеш) и започне да ти бърка в джоба - мъка. Ама кво да праиш - любвта понякога е необяснима и леко мазохистична.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        Първоначално публикувано от Димо
        ..... Може би за да е по-скъпо като се повреди да ни е гадно.
        Имам странното усещане, че истински автомобили се правеха приблизително до 1995 г. Слред тази дата всички взеха да сглабят електронни играчки.
        това е мно яко мнение, обобщава всички технически раздели

що тря да е просто, като може да е сложно ?
        шо да изкарва 20 години , като може да изкарва 3 и след тва "елате при батко"
        искахте ефтини коли с много екстри - можее, ето ги
        а ся елате на 2ро четене с частите
        Аз сум лесен-от школата на Венци съм -слагам си жило на газта и сменям капака на ГНП-то,и едно-две други неща
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

леле мноо пари е ве е даноо тука в Австриа е по евтино 4ееееее ама колко и да е ако е прецакано трябва да се дават пари нема как ама парво трябва да се овера 4е е прецакано 6тот не са малко парите

Comment

аз имам подобен проблем - на магистралата на 170км/ч на 3500 оборото заспива и неще да върви повече.
            Възможно ли в това да е от TPS-a ?
            Ако не се смени адтчика, този проблем ще доведе ли до други такива?
            Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

Аз имах Брава и имаше съмнения за ТПС и нещо от порядъка на 1000 + май беше...............това е ногу лоша повреда
              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от akula
                Аз имах Брава и имаше съмнения за ТПС и нещо от порядъка на 1000 + май беше...............това е ногу лоша повреда
                ОК лоша,но ако не се оправи освен че няма да върви над 170 (при мен) това ще доведе ли до други проблеми.
                Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

колега маи сме с един и са6т проблем но каква е повредата ??Пи6и ако раЗбере6 не6то пове4е За тоя проблем

Comment

Първоначално публикувано от mvtodorov
                    Първоначално публикувано от akula
                    ОК лоша,но ако не се оправи освен че няма да върви над 170 (при мен) това ще доведе ли до други проблеми.
                    Ми обясняваха ми, че принципно ще спре да си върви не само над еди каква скорост, но не мога да съм 100 % в данните защото при мен се оказа че не е това, ма като чета по нагоре регулира дроселна клапа и отварянето й и като я затвори веднъж и не я отвори повече - колата не върви .Тоест рано или късно ти се появяват още проблеми...Коментирах темата от гледна точка на парите, защото са си доста ......
                    Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от Krasi86
                      колега маи сме с един и са6т проблем но каква е повредата ??Пи6и ако раЗбере6 не6то пове4е За тоя проблем
                      Здрасати,

от кога караш с този проблем ?
                      Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

ми ве4е 7 месеца и нямам време да я оправа.

Comment

колеги имам едно вапросче нормално ли е маркуча които идва от интеркулера кам двигателя да е леко омаслен

Comment

Working...
                          X